Εφαρμογες Flash

graphix-adobe-flash_200x200Η χρήση του Macromedia Flash σε μια ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε εύκολα και αποτελεσματικά το μήνυμα σας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Η χρήση κίνησης / animation, εντυπωσιακών γραφικών, ήχου και μουσικής συνιστάτε σε περιπτώσεις που θέλετε να εντυπωσιάσετε, δείχνοντας ότι η εταιρεία σας είναι τεχνολογικά προηγμένη και να αποσπάσετε την προσοχή του επισκέπτη για να τον οδηγήσετε με έξυπνο τρόπο στο περιεχόμενο που εσείς θεωρείτε σημαντικό.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς εμπνευσμένες παρουσιάσεις για την αρχική σελίδα του διαδικτυακού σας τόπου, ή ακόμα και για τα εσωτερικά του τμήματα, εστιάζοντας στη μετάδοση μηνυμάτων αναβαθμίζοντας τα οπτικά και ηχητικά ερεθίσματα που μεταφέρονται στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας.

 

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα στο να συλλάβει και να υλοποιήσει μια πρωτότυπη ιδέα με τη βοήθεια προηγμένων τεχνικών στο Flash, επιβλητικών γραφικών, έξοχης μουσικής, ήχου και περιεχομένου.

Οι εξελιγμένες τεχνικές που έχουμε αναπτύξει μειώνουν κατά πολύ το μέγεθος των αρχείων του Flash και ελαχιστοποιούν σημαντικά το χρόνο κατεβάσματος, έτσι ώστε οι επισκέπτες να βλέπουν άμεσα αυτά που έχει να τους προσφέρει η παρουσίαση.


Εφαρμογές Flash

Μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε οποιουδήποτε είδους Flash εφαρμογή για σας, χτισμένη ακριβώς με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια απλή εφαρμογή παρουσίασης , μια πολύ-σύνθετη εφαρμογή , μια παρουσίαση προϊόντος (product tour), μια επίδειξη λογισμικού πακέτου ή ένα εκπαιδευτικό animation (tutorial).

 

Quick contact

Τηλ: +30 210-6001670
Fax: +30 210-6001666
Διεύθυνση: Μπενάκη 18 Χαλάνδρι

Email:contact

 

 
 
SSL Certificate