Web Standard

WEB DESIGN - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το Web Standard πακέτο μας είναι μια άριστη λύση κατασκευής ιστοσελίδας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ένα επιπλέον βήμα στο χώρο του διαδικτύου (Internet). Είναι μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα με περιβάλλον διαχείρισης CMS (content management system) που μπορεί να παρέχει απεριόριστες σελίδες, εικόνες και άλλες εφαρμογές στο site σας.

 
490
00
Το πακέτο μας περιλαμβάνει:

 

 • Προεγκατάσταση του site σας από εμάς.
 • Ένα template (σχεδιαστικό πρότυπο) της αρεσκείας σας που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το site μας.
 • Web Hosting για 1 χρόνο 300MB - 10GB Traffic - 5 email accounts.
 • Domain name της αρεσκείας σας (.gr/2χρόνια - .com/1χρόνο - .net/1χρόνο - .eu/1χρόνο).
 • Φόρμα επικοινωνίας με ότι πεδία χρειάζεστε.
 • Google map.
 • Κουπόνι Google AdWords
 • Image Gallery.
 • Σύστημα Newsletter.
 • Δυνατότητα αναζήτησης.
 • Log in επισκεπτών.
 • Πολυγλωσσικό
 • Blog
 • Support (Υποστήριξη) 24 ώρες για ότι χρειάζεστε.

Με κάθε αγορά πακέτου υπάρχει η δυνατότητα απεριόριστων σελίδων. Εμείς αναλαμβάνουμε με την αγορά του πακέτου Web Standard να τοποθετήσουμε 25 σελίδες. Αν στην συνέχεια εσείς για οπουδήποτε λόγο δεν επιθυμείται να ανανεώσετε μόνοι σας το site μπορούμε να το κάνουμε εμείς με επιπλέων κόστος κατόπιν συμφωνίας.

*Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε κάποια από της παραπάνω λειτουργίες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος το πακέτο αναδιαμορφώνεται στις ανάγκες σας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν σταματάμε εδώ

Σε κάθε περίπτωση η Inwebpro.gr μπορεί να προσθέσει ότι επιπλέον χρειάζεστε στην ιστοσελίδα σας και να σας μάθει πώς να το χρησιμοποιείτε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα για να κρατάτε πάντα ενημερωμένο το περιεχόμενο του site σας!


Επιπλέον προτείνουμε:
CUSTOM TEMPLATE

Κατασκευή custom template (σχεδιαστικό πρότυπο) φτιαγμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες (πχ. χρωματικούς συνδιασμους).

Τιμή
350
00
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η Innovative Web Provider προσφέρει σχεδιασμό λογότυπου με απειρες επιλογές.H καταπληκτική δουλειά μας, η μεθοδολογία αλλά και το εξαίσιο αποτέλεσμα που προσφέρουν οι designers μας στοχεύουν100% στην εγγυημένη ικανοποίηση του εταιρικό σας λογότυπου. Μελετούμε και σχεδιάζουμε το εταιρικό σας λογότυπο με βάση τον χαρακτήρα της επιχείρησης και τις δραστηριότητες της.

Τιμή
249
00
DOWNLOADS

Εγκατάσταση προσθέτου για διαχείριση αρχείων.  Για  το κατέβασμα και ανέβασμα αρχείων από και προς το  site σας

 

Τιμή
80
00
VIDEO GALLERY

Παρουσιάστε τις δουλειές σας μέσα από video για να γίνουν πιο άμεσες και ποιο κατανοητές από τους πελάτες σας, εισάγετε video από το youtube ή ακόμα προσθέστε οποιοδήποτε video θέλετε να προβάλετε μέσα από την ιστοσελίδα σας! Η WSD.gr σας δίνει την δυνατότητα αυτή εγκαθιστώντας την κατάλληλη εφαρμογή για video upload και σας μαθαίνει να την χρησιμοποιείτε.

Τιμή
120
00
FLASH BANNERS

Θέλετε να δώσετε κίνηση στην ιστοσελίδα σας; Θέλετε να τονίσετε κάτι; Η τεχνολογία του Flash είναι ένας τομέας που εξειδικεύετε η Inwebpro.gr. Μπορεί να σας δημιουργήσει Flash banners μοναδικής αισθητικής και τελειότητας που θα κάνουν τη σελίδα σας πιο καλαίσθητη και ευχάριστη στους επισκέπτες σας.

Τιμή
180
00
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εγκατάσταση εφαρμογής καταλόγου προσθήκης προϊόντων. Για την αναλυτική περιγραφή και την παρουσίαση των προϊόντων σας σε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον μέσα στο site σας .

Τιμή
150
00
Search Engine Optimization

Μια σημαντική παράμετρος για την επιτυχία της επιχείρησής σας! Η Inwebpro σας προσφέρει τεχνικές προώθησης της ιστοσελίδας ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας Search Engine Optimization, (SEO) καιPay Per Click Advertising (Google AdWords.). Διαφήμιση στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν με αρκετά χαμηλό κόστος που στοχεύει αποκλειστικά στους χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και κάθε σελίδα που δημιουργούμε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με διαφορετικά κριτήρια. Κατόπιν συνεννοήσεως

 

Quick contact

Τηλ: +30 210-6001670
Fax: +30 210-6001666
Διεύθυνση: Μπενάκη 18 Χαλάνδρι

Email:contact

 

 
 
SSL Certificate