Οδηγός Ενεργοποίησης Hosting

Διαδικασία ενεργοποίησης Hosting
Είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε το πακέτο φιλοξενίας σας(web hosting)  Η διαδικασία είναι σχετικά απλή!


DNS
Η πρώτη κίνηση είναι να αντικαταστήσετε τους DNS ( Domain Name System ή Σύστημα Ονομάτων Τομέα)  του domain name σας με τους nameservers που θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης hosting που σας στάλθηκε από την εταιρεία μας.
•    Αν το domain name σας ανήκει σε άλλον καταχωρητή επικοινωνήστε με  το αντίστοιχο  τμήμα υποστήριξης  τους για να ζητήσετε την αλλαγή.
•    Aν κατοχυρώσατε η έχετε ήδη μεταφέρει  το domain name σας στην iPass.gr τότε μπορείτε να κάνετε Login στην περιοχή πελατών μας και μέσα από το Περιβάλλον Διαχείρισης των Domain Names   να αλλάξετε τους Nameservers .
Στη συνέχεια, μετά την πραγματοποίηση των DNS αλλαγών παρακαλούμε περιμένετε να περάσει ένα χρονικό διάστημα 2 - 48 ωρών για την ενεργοποίηση τους, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και για να υπάρχει πρόσβαση στο Domain σας  online από παντού.

cPanel Linux Hosting
Με τη δημιουργία ενός πακέτου φιλοξενίας σε Linux Server στην iPass.gr σας παρέχουμε ένα ισχυρό εργαλείο ( cPanel ) για τη διαχείριση του Hosting του website σας. Τα στοιχεία σύνδεσης  του λογαριασμού σας, όπως Username και Password, θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης του hosting που σας έστειλε η iPass.gr. Για να συνεδεθείτε στο cPanel  επαναλάβετε  τα παρακάτω απλά βήματα:

Πληκτρολογήστε στον browser: http://www.domainname/cpanel  (όπου "domainname" βάλτε το δικό σας domain name) Δώστε Login και το Password (Το όνομα χρηστή και τον κωδικό  θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης Hosting που σας έχουμε στείλει)
Πατήστε Submit

Plesk Windows Hosting
Με τη δημιουργία ενός πακέτου φιλοξενίας σε Windows Server στην  iPass.gr σας παρέχουμε ένα ισχυρό εργαλείο ( Parallels Plesk) για τη διαχείριση του Hosting του website σας.Τα στοιχεία σύνδεσης  του λογαριασμού σας, όπως Username και Password, θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης του hosting που σας έστειλε η ιPass.gr. Για να συνεδεθείτε στο επαναλάβετε  τα παρακάτω απλά βήματα:

Πληκτρολογήστε στον browser: https://www.domainname:8443 (όπου "domainname" βάλτε το δικό σας domain name)  ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν o browser σας εμφανίσει κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα για το certificate πατήστε ΟΚ (και Get Certificate ) για να προχωρήσετε στο άνοιγμα της σελίδας
Δώστε Login και το Password (Το όνομα χρηστή και τον κωδικό  θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης Hosting που σας έχουμε στείλει)
Πατήστε Submit

FTP στοιχεία
Για να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέσω  ftp πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα FTP Client. Αν δεν έχετε κάποιο FTP Client μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν  το Smart ftp (http://www.smartftp.com/download) ή να επιλέξετε ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά μέσω της σελίδας http://download.cnet.com/ . Μία δεύτερη λύση είναι να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέσω του Plesk η του cPanel  και την υπηρεσία File Manager. Οδηγίες για τη λειτουργία θα βρείτε εδώ:        Plesk File Manager       cPanel File Manager

Για να συνδεθείτε μέσω  Ftp θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Στοιχεία του λογαριασμού σας για σύνδεση με FTP, όπως όνομα χρηστή και τον κωδικό θα βρείτε στο email Ενεργοποίησης του hosting που σας έστειλε η iPass.gr.

* Διεύθυνση σύνδεσης: ftp.domainname (όπου "domainname" βάλτε το δικό σας domain name)
* Δώστε το FTP όνομα χρηστή και τον κωδικό
* Απενεργοποιήστε το Passive Mode
* Πατήστε Connect
* Ανοίξτε τον φάκελο public_html/ (cPanel) η  httpdocs/ (Plesk) και ανεβάστε  τα αρχεία σας

Μπορείτε να δείτε και σχετικά video στην κατηγορία "Εγκατάσταση και διαχείριση FTP λογαριασμού σε ftp client" που βρίσκεται στην σελίδα μας
 

Quick contact

Τηλ: +30 210-6001670
Fax: +30 210-6001666
Διεύθυνση: Μπενάκη 18 Χαλάνδρι

Email:contact

 

 
 
SSL Certificate