Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας  αποτελεί  μόνο την αρχή του επιχειρηματικού σας πλάνου για την παρουσία της εταιρείας σας στο Διαδίκτυο.

Από την πρώτη στιγμή που η ιστοσελίδα σας θα αρχίσει να λειτουργεί, ο στόχος σας  είναι να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες με εστίαση στο αντικείμενο σας  δηλαδή  αυτούς που πραγματικά  μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να τους παρουσιάσετε , προτείνετε  μέσα  από τον διαδικτυακό σας τόπο και υπάρχει  μεγάλη  πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας.


Μηχανές Αναζήτησης

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για αυτό είναι η ιστοσελίδα σας να έχει υψηλή  κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
Οι μηχανές αναζήτησης συγκεντρώνουν  εκατομμύρια επισκέψεις ανά ημέρα και όλες οι  έρευνες δείχνουν ότι  στην  πλειονότητα τους οι χρήστες του Διαδικτύου βρίσκουν τις διάφορες ιστοσελίδες μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Επειδή τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι διαφορετικά  για τις  ίδιες λέξεις – φράσεις  κλειδιά, με τις οποίες θα ψάξει κάποιος, πρέπει και  η δική σας ιστοσελίδα να βρίσκεται όσο το δυνατόν  ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων, αλλιώς οι  πιθανότητες  κάποιος να επισκεφθεί το site σας μέσω κάποιας μηχανής αναζήτησης είναι πολύ μικρές, εώς μηδενικές, αφού οι ανταγωνιστές σας θα  βρίσκονται πιο ψηλά από σας σε αυτή την   κατάταξη.
Η inwebpro Ltd  χρησιμοποιεί τεχνογνωσία , τεχνολογία  και εμπειρία πολλών ετών και  σας εγγυάται πως με την εφαρμογή των τεχνικών αυτών στην ιστοσελίδα σας θα επωφεληθείτε με  σημαντική άνοδο στην κατάταξή της ιστοσελίδας σας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις – φράσεις  κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Οι Υπηρεσίες της inwebpro Ltd  για Βελτιστοποίηση στις  Μηχανές Αναζήτησης  περιλαμβάνουν ενδεικτικά:
· έρευνα αγοράς-ανταγωνισμού και μελέτη των λέξεων-φράσεων-κλειδιών που σας ενδιαφέρουν
· επιλογή των πιο σημαντικών λέξεων-κλειδιών στις οποίες θα εστιαστεί η προώθηση
· σχεδίαση / ανασχεδίαση / βελτιστοποίηση  της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα τελευταία Web Standards
· επεξεργασία των τίτλων και των περιγραφών σε κάθε σελίδα του δικτυακού σας τόπου
· ενσωμάτωση στις σελίδες σας των επιθυμητών λέξεων-κλειδιών
· επεξεργασία / βελτιστοποίηση    τεχνικών χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας
Όλες οι παραπάνω  εργασίες αυτές ξεκινούν από το πρώτο στάδιο δημιουργίας της ιστοσελίδας σας  και συνεχίζονται με  την επιλογή των λέξεων-κλειδιών και γενικά τη ρύθμιση όλων των παραγόντων που επηρεάζουν τη κατάταξη  μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

 

 

Quick contact

Τηλ: +30 210-6001670
Fax: +30 210-6001666
Διεύθυνση: Μπενάκη 18 Χαλάνδρι

Email:contact

 

 
 
SSL Certificate